مشاوره حقوقی رایگان - پرونده به شعبه اجرای کیفری واصل شد

بنده و.ف در خصوص پرونده درگیری با پسر عموم به عنوان شاکی پرونده رای به نفع بنده صادر شد طرفم به پرداخت دیه و یسال زندان محکوم شد حالا بدون رضایت بنده آزادش کردن بعد سه سال که از صدور حکم میگذره پیام تازگی برام اومده متن پیام به این شرح.....
آقايو.ف پرونده شما به شماره
...........و شماره بايگاني ..........
به شعبه اجرا كيفري - پرديس واصل شد
در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد.
درصورتیکه پرونده ما دادگاه تهران بوده نه پردیس هرکاری کردن حق من پایمال شده با چاقو روی سینه ام سمت قلب زده تا حدمرگ رفتم خدارو خوش میاد حق بنده ناحق شه لطفا راهنمایی کنید جریان چیه؟ با تشکر