مشاوره حقوقی رایگان - حریم خصوصی

سلام خسته نباشید... ما طبقه دوم ساختمانی را اجاره کردیم. ورودی این ساختمان دارای دو درب میباشد که به یک حیاط باز میشوند ولی دیواری در این بین قرار نگرفته؟! و تنها یک پرده کشیده شده پسر من از روی نادانی از این پرده رد شده و وارد حیاط همسایه همکف شده... حالا این همسایه میخواهد شکایت کند ایا این کار پسر من جنبه کیفری دارد؟؟؟ چون هیچ دیواری وجود ندارد؟؟؟ خواهش میکنم زود جواب دهید من فقط همین یدونه پسر رو دارم...

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قصد و سونیت پسر شما مهم است وقاضی بر اساس ان رای میدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رفتار مجرمانه باید همراه با سوء نیت مجرمانه باشد در صورت مفقود بودن این سوء نیت جرمی محقق نخواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدون قصد مجرمانه هیچ جرمی اتفاق نمی افتد