مشاوره حقوقی رایگان - شرايط كانديد شدن براى هيئت مديره مجتمع ها

شخصى كه در مجتمع نه مالك است و نه ساكن ،
صرفاً يك دست نوشته بعنوان وكيل از مالك دارد آيا صلاحيت رئيس هيئت مديره شدن دارد؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدیر ساختمان و اعضای هیئت مدیره توسط مجمع عمومی مالکین انتخاب خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مدیر ساختمان و اعضای هیئت مدیره توسط مجمع عمومی مالکین انتخاب خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر ساختمان و اعضای هیئت مدیره توسط مجمع عمومی مالکین انتخاب خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدیر ساختمان و اعضای هیئت مدیره توسط مجمع عمومی مالکین انتخاب خواهد شد