مشاوره حقوقی رایگان - ضرر بورسی

سلام خسته نباشید. پارسال یعنی اردیبهشت 99 دو نفر (جداگانه) بمن مراجعه کردن برای اینکه روی حساب خودم براشون معامله کنم و سهام بخرم. اصل پول این دو نفر در سه ماه اول رشد کرد ولی پولشون رو نخواستن و گفتن که میخواییم بمونه تا اینکه بورس دچار ریزش شد و حتی اصل پولشون هم توی ضرره؛ حالا سوالم اینجاست که من مسئول ضرر اینها هستم؟ اینها بودن که اومدم پیش من و از من خواهش کردن براشون معامله کنم من اصلا مایل نبودم به این کار و با اصرار قبول کردم. اگه بخوان شکایت کنن میتونن ضرر و زیان پولشون رو از من بگیرن؟ درحالی که یکی از این دو نفر هم غریبه هست و همدیگه رو اصلا نمیشناسیم فقط چون شنیده بود من کمی توی بورس واردم پولش رو با اصرار داد بمن. و حتی قراردادی هم بین ما منعقد نشد چون گفتم سود کردین مال خودتون و من شریک نیستم. ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که در بازار سهام وارد شدند که ریسک پذیر بوده و سود و زیان در آن وجود داشته است لذا زیان سهام غیر قابل پیش بینی بوده و شما از مسئولیتی ندارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بازار بورس ریسک خودش را دارد مسئولیتی از این باب متوجه شنا نیست مگر اهمال شما را اثبات کنند.