مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

پدر من بهمن ماه سال 99 از دنیا رفت.در دو سال آخر عمرش بدلیل سکته های مغزی و الزایمر و .. توانایی راه رفتن هم نداشت حتی اسم فرزندانش هم به یاد نمی اورد و.. .
الان که موقع تقسیم ترکه فرارسیده یکی از برادرهام قولنامه ای اورده که بنابر آن 4 ماه پیش از فتح پدرم ، ملک را بطور کامل به قیمت دومیلیارد از پدرم خریداری کرده است.درصورتی که پدرمان در سال اخر عمرش اسم فرزندانش را هم فرموش کرده بود.
ایا میتوان به دلیل عدم پرداخت دومیلیارد معامله را فسخ دانست؟زیرا نه برادرم چنین پولی دارد و هیچ پولی به حساب های متعلق به پدرمان واریز نشده.

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. بهترین کار این است که درخواست صدور حکم حجر پدر مرحومتان را از دادگاه بخواهید دادگاه موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع خواهد داد و شما میتوانید مدارک پزشکی پدرتان را تقدیم پزشکی قانونی نمایید در صورتی که پزشکی قانونی ادعای شما را تایید کند حکم حجر صادر خواهد شد و در صورت صدور حکم حجر معامله پدرتان با برادرتان قابل ابطال خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتی که پزشکی قانونی ادعای شما را تایید کند حکم حجر صادر خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

در صورتی که پزشکی قانونی ادعای شما را تایید کند حکم حجر صادر خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که پزشکی قانونی ادعای شما را تایید کند حکم حجر صادر خواهد شد