مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام.خانم هستم . بیش از 10 سال هست که شوهرم بیمار دیابتیک است و انسولین تزریق می کند و دچار ناتوانی جنسی می باشد و هیچ رابطه زناشویی در این مدت نداشتیم. البته به پزشک هم برای درمان مراجعه نکرده. ایا میتوانم در دادگاه درخواست فسخ نکاح کنم. اگر چنین دادخواستی بدهم چقدر طول می کشد که بتوانم‌ طلاقم رو بگیرم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما طولانی است از طریق پنل مشاوره مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فسخ نکاح
امکان ندارد ولی شما میتوانید دادخواست طلاق بدهید و به بیماری زوج
و شروط 12 گانه مقرر در عقد نامه و عسر و حرج استناد نمایید و نتیجه خواهید گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فسخ خیر.
می توانید به دلیل بیماری زوج دادخواست طلاق بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فسخ نکاح موضوعیت ندارد و تحت شرایطی می توانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید که توضیح مفصل بوده و در صورت نیاز از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فسخ خیر. می توانید به دلیل بیماری زوج دادخواست طلاق بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فسخ نکاح خیر ولی طلاق عسروحرج شاید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از موجبات عسر و حرج است میتوانید درخواست طلاق بنمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از موجبات عسر وحرج است وبر اساس ان میتوانید داخواست طلاق بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد عسر و حرج می توانید اقدام به طلاق نمایید
فسخ موضوعیت ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فسخ به ضرر شماست . در صورت تمایل جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام فسخ خیر. می توانید به دلیل بیماری زوج دادخواست طلاق بدهید.