مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل مشکل جنسی زوج

سلام
خانومی هستم که مدت یک ساله ازدواج کردم، عذر میخوام ولی مجبورم بپرسم، آلت همسرم یکم کجه و حین رابطه باعث ایجاد درد و ناراحتی بعد از رابطه میشه، به طوری که علی رغم میل باطنیم باید چند روزی منتظر بمونم تا درد و زخم ایجاد شده رفع بشه تا برای رابطه آماده بشم که این مساله از بابت روحی و جسمی من رو اذیت میکنه. خواستم بدونم دادگاه با این شرایط با درخواست طلاق از طرف من موافقت میکنه؟
ممنون

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
1-ابتدا بعد از یکی از ارتباطات جنسی با همسرتان به پزشک یا پزشکی قانونی مراجعه کنید و زخم های ایجاد شده رو ثبت کنید.
2-دادخواست طلاق به استناد عسر و حرج جسمانی در دادگاه صالح طرح کنید