مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی جنسی

سلام وقتتون بخیر
همسرم اوایلی که زیر یک سقف بودیم حدود یکسال و نیم ، من باکره بودم، گاهی اوقات با زن های نامحرم چت میکرد بعد متوجه شدم که خودارضایی میکنه، بعد از مدتی ما بچه دار شدیم الان دو دختر 9ساله و 7 ساله داریم دوسال پیش متوجه شدم داره خودارضایی میکنه و یکسال پیش دچار انحراف آلت تناسلی شد و با اینکه من ارضا نمیشدم و روی اعصاب و روان من تاثیر گذاشته بود با ایشان به خاطر دخترانم مدارا کردم ضمن اینکه ایشان دست بزن دارند و بسیار پرخاشگرند و بسیار خسیس هستند، چند روز پیش متوجه شدم دوباره داره به من خیانت میکنه و در حال چت کردنه با اینکه این مشکل براش پیش اومده، میفرمایید چیکار کنم، در فکر طلاق و درخواست مهریه هستم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مهریه که مشکلی ندارد میتوانید اجرا بگذارید. اما چت کردن با خانمها دلیل طلاق نمیشود. و در خصوص مشکل جنسی میتوانید دادخواست طلاق بدهید که به شرطی که پزشکی قانونی موضوع را تائید کند حکم طلاق صادر میشود