مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بدلیل نداشتن رابطه

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم من هر راه حلی رو طی کردم برای طلاق چون شرم میکرد علت اصلی طلاق رو بگم اما الان دیگه خسته شدم از اینکه با شوهرم مثل خواهر و برادر باشیم. میخوام برم دادگاه بگم رابطه نداریم چجوری باید اثبات کنم ? منو میفرستند معاینه ? بعد بدون حضور شوهر طلاقم میدن ? دوماه پیش رابطه داشتیم یکساله ازدواج کردیم 5 بار رابطه داشتیم آیا باید از آخرین رابطه بیش از 2 ماه بگذره تا طلاق بدن ? ممنون میشم جوابم بدید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در مقام پاسخ به سوال شما...اشکال ناشی از بیماری است؟در صورت تمایل وضرورت می توانید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل