مشاوره حقوقی رایگان - حکم لواط

باسلام و خسته نباشید
من هفده ساله که ازدواج کردم حدود یک سالو نیم به شوهرم شک کردم که با همکار مردش رابطه داره، این شکم باعث شد که ازش متنفر بشم ، جای خوابمو جدا کردم، برای اینکه زندگیم از هم نپاشه خواستم مطمئن بشم واسه همین از دوربین مخفی تو اتاق خواب استفاده کردم بعد دیدن فیلم مطمئن شدم که شوهرم با همکارش رابطه داره، الان میخواستم بپرسم فیلمی ک کاملا واضح و شفافه برای دادگاه مدرکه؟ حق طلاق با منه؟ حکم دادگاه چیه واسه همسرم؟ خیلی ممنونم از شما عزیزان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مجازات لواط برای مرد متاهل اعدام است.
فیلم یک دلیل است. زودتر شکایت کنید تا آثارش باقی باشد.
در صورت اثبات و محکومیت لواط دلیل طلاق میشود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله برای طلاق کافی است حکم مجازات همسرتان هم محتملا شلاق خواهد بود