مشاوره حقوقی رایگان - تصرف کوچه توسط همسایه

سلام کوچه منزل بنده 25سال ازان استفاده کردم ودرسال 1381توسط اداره ثبت که منزل را سند کردم دربرگه ترسیم نقشه اداره ثبت ثبت شده حالا حالا قسمتی از کوچه که همجوار زمین همسایه است توسط همسایه بنده تصرف شده آیا برگ ترسیم نقشه ثبت که کوچه دران مشخص و نقشه برداری شده در مراجع قضایی قابل قبول است جهت رفع تصرف

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک نظریه کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود اسناد شما نیز می تواند موثر در روند پرونده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ملاک نظریه کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

ملاک نظریه کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ملاک نظریه کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود