مشاوره حقوقی رایگان - سند گرفتن زمین

با سلام .. چند سال پیش یک خانه ویلایی با زمینی به متراژ 300متر مربع از پدرم به من و برادرم در آستانه اشرفیه به ارث رسیده است که طبق توافق من و برادرم قرار شد خانه و مقداری زمین سهم من باشد و بقیه زمین سهم برادرم ... حالا میخواهیم سند بگیریم ... زمین خانه و زمین آن متعلق به بنیاد می باشد ... چطور می توانیم برای آن سند بگیریم. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اسناد مالکیت به نام بنیاد می باشد از طریق آن مرجع پیگیری نماید و نهایت دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست خود را به اداره ثبت مطرح کنید تا کارشناس ثبت از ملک بازدید نماید و متراژ عرصه و اعیان تعیین گردد و سپس با استعلام از
بنیاد ، تکلیف مالکیت بنیاد مشخص گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سیند بدید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید