مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی نوه معلول توسط جد پدری درصورتی که پدر کودک در قید حیات است

فرزند معلولی دارم که تحت پوشش بهزیستی است وتوان نگه داری وتامین مخارج درمانی وی راندارم تصمیم گرفتم او را به بهزیستی بسپارم اما پدربزرگ و مادربزرگ پدریش میگویند ما خودمون قبولش میکنیم ایا درصورتی که پدر بچه درقید حیات هست چنین کاری ممکن است وایا بعدا مستمری پدربزرگ به این کودک تعلق میگیرد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله پدربزرگ
میتواند از کودک نگهداری کند و اگر نوه تحت تکفل پدربزرگ باشد بعد از فوت
، مستمری پدربزرگ به نوه تعلق خواهد گرفت