مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

سلام و عرض ادب
چک بنده جعل امضا شده،بنده بخاطر جعل امضا و پشت نویسی چک در دادگاه شکایت کردم. الان کسی که از بانک گواهی عدم پرداخت گرفته بخاطر عدم موجودی ، حاضر نیست که چک را برای کارشناسی به دادگاه ببرد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دوست عزیز موضوع شما نیاز به بررسی و گفت و گو طرفین دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دستور دادگاه مکلف به تحویل چک می باشد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به دستور دادگاه مکلف به تحویل چک می باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دارنده چک مکلف است طبق دستور آگاه چک را تحویل دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از قاضی درخواست جلب مشتکی عنه ( دارنده چک ) را مطرح نمایید