مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام،وقت بخیر.دوتا از خواهر و برادرهای من که ساکن خارج هستند، وکالت فروش اموال مادرم بعد از گذشت دوسال از فوتش را نمیدهند.
میتوان کاری کرد یا باید همینطور بمونه.....

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. بدوا انحصاروراثت کنید اگر خواهران همکاری نمی کنند بابت گواهی انحصاروراثت تقاضای استعلام از اداره ثبت احوال نمایید وسپس دادخواست تقسیم ترکه اراه دهید. اگر هنوز ابهامی دارید از پنل مشاوره تلفنی در تماس باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما نیازی به رضایت آنها ندارید می توانید تمام سهم خور را دریافت نمایید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

ابتدا درخواست انحصار وراثت دهید سپس دادخواست تقسسم ترکه تقدیم نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا درخواست انحصار وراثت نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا انحصار وراثت دهید و بعد دادخواست تقسیم ترکه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست انحصار وراثت دهید سپس دادخواست تقسسم ترکه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه مطرح نمایید و سهم هر وارث مشخص خواهد شد و سند جداگانه برای هر وارث صادر خواهد شد و