مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ابلاغ رای دیوان عدالت اداری به جز سامانه ثنا

سلام، اینجانب در پرونده ای رای دیوان عدالت اداری را به صورت حضوری گرفته ام ولی دستگاه مورد شکایت اعلام می دارد که این رای بر روی سامانه ثنای آنها ننشسته است، با این حال اینجانب رای را در دبیرخانه آن اداره ثبت کرده ام ولی کماکان از اجرای آن استنکاف می ورزد، سوال این است که آیا تنها راه ابلاغ رای سامانه ثنا است یا می توان آن را به صورت حضوری یا دستی و یا طرق دیگر به دلیل تسریع ابلاغ نمود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شعبه مراجعه ونحوه ابلاغ به دستگاه را جویا شوید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شاید کارمند مربوطه فراموش کردداند رای را ابلاغ نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شعبه بخواهید رای را ابلاغ نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شعبه تقاضای ابلاغ مجدد رای کنید