مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تمکین

سلام خسته نباشید من دو ساله که ازدواج کردم و دوتا هم بچه دارم یکی باردار و یکی هم یه ساله اخلاق اقا اصلا خوب نیس البته دست بزن نداره ولی سر هر چیز کوچیکی دعوا راه میندازه حتی کل جهازیه منو شکسته و بد دهن تشریف دارن بعدشم مشروباب الکلی مصرف میکنن چهار ماه پیش تو یکی از این دعوا ها من اومدم پیش خانواده ام و آقا درخواست تمکین داده و چون مدرکی برای اثبات کارهاش ندارم دادگاه حکم الزام به تمکین رو داده من نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بهرحال زندگی مشترک بر پایه اخلاق،تفاهم،مودت و رحمت استواره نه قانون و به نظر بجای ترک زندگی مشترک سعی کنید برگردید و با وجود فرزندانتان زندگی خود را آنگونه که باید و شاید بسازید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اخلاق و رفتار وی موجبات عسروحرج شما را فراهم می نماید می تواند دادخواست طلاق تقدیم نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه دلایل دادخواست طلاق بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.می توانید تماس بگیرید