مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح و فوت

با سلام
ببخشید پسرخاله من با خودرو سواری و چند مسافر تبعه افغانستان در جاده شب درحین رانندگی دچار صانحه رانندگی میشود و یکی از تبعات افغانی فوت شده و یکی دیگرش در بیمارستان میباشد و راننده هم گواهینامه ندارد و بعد از تصادف حال خودش نیز خوب نبوده و با دست شکسته و سر زخمی و دردهای شکستگی و درد کمر و ستون فقرات تاب ماندن در صحنه تصادف را نداشته و محل صانحه را ترک می‌کند و خودرو نیز آسیب فراوان دیده که به پارکینگ منتقل شده است
از آنجا که گواهینامه هم ندارد میخواستم توضیح بدهید انجامش چه میشود؟
آیا از بیمه شخص ثالث می‌تواند استفاده کند با وجودی که گواهینامه نداشته؟
و اینکه با ترک کردن محل صانحه به چه جرمی محکوم میشود؟

آیا اگر کس دیگری که گواهینامه دارد جای راننده خودش را معرفی کند بخاطر صانحه که فوت و جرحی داشته به زندان منتقل می‌شود یا با فیش یا سند می‌تواند آزاد باشد
بیشتر بخاطر که بشود دیه آن تبعه افغانی بیچاره را داد می‌گویم آیا امکان دارد کس دیگری جای راننده خودشو معرفی کنه؟؟
البته کروکی کشیده نشده یا اگر شده چون راننده متواری شده نامی از راننده فعلا نیست

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

دیه اشخاص ثالث در صورت فقدان گواهینامه راننده، از صندوق تامین خسارات بدنی قابل پرداخت است و صندوق پس از آن به راننده رجوع می نماید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت گم شدن گواهینامه راننده توسط صندوق تامین خسارات بدنی پرداخت میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت نبودن گواهینامه دیه از صندوق خسارات بدنی قابل پرداخت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت نبودن گواهینامه دیه از صندوق خسارات بدنی قابل پرداخت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت نبودن گواهینامه دیه از صندوق خسارات بدنی قابل پرداخت می باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت نبودن گواهینامه دیه از صندوق خسارات بدنی قابل پرداخت است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت نبودن گواهینامه دیه از صندوق خسارات بدنی قابل پرداخت است