مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال زوجه

با سلام، خانومم کارمند میباشد و حدود 3 سال پیش با فریب از بنده اجازه ثبتی برا شغلش گرفته، حال زندگی بنده با مشکل روبرو شده چون صبح میره عصر برمیگرده و هیچگونه تمکین نمیکنه و میگه نمیتونی ثابت کنی و چون اجازه ثبتی دادی نمیتونی مانع اشتغالم بشی و همچنین مهریشو گذاشته اجرا.
خواهشمندم بفرمایید چگونه میتونم مانع شغلش بشم تا زندگیم خراب نشه، در مورد مهریه هم حق زن هست حرفی نمیگم، فقط با اشتغالش مشکل دارم، سپاس از شما

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما تفسیر زیادی دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی که شغل خانم درشان شما وخانواده شما نباشد میتوانید مانع شوید درغیراینصورت خیر.برای تمکین هم دادخواست الزام به تمکین دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شغل ایشان منافی مصالح خانوادگی باشد امکان منع اشتغال وجود دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر رضایت ثبتی هم نداده بودید باز هم مانع شغل وی نخواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شغل ایشان منافی مصالح خانوادگی باشد امکان منع اشتغال وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درصورتی که شغل خانم درشان شما وخانواده شما نباشد میتوانید مانع شوید درغیراینصورت خیر.برای تمکین هم دادخواست الزام به تمکین دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر شغل ایشان منافی مصالح خانوادگی باشد امکان منع اشتغال وجود دارد