مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت با عنوان توهین

با سلام ، ما یک همسایه خیلی مردم آزار داریم که از هیچ کاری برای آزار ما دریغ نمیکنه، چند بار تذکر دادیم اما فایده نداشت ، حتی یکی دو باری هم کار به جر و بحث کشید اما بی فایده بود،من چند باری در باره همسایه بد در فضای مجازی پست گذاشتم و یکبار هم از لفظ یابو استفاده کردم ، البته نام نبردم از کسی و حالا همسایه با همین دستمایه از من شکایت کرده میخواستم ازتون راهنمایی بخوام، خانم هستم چهل ساله

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت بشه توهین محسوب میشه و به جزای نقدی محکوم می شوید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيق وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ثابت بشه توهین محسوب میشه و به جزای نقدی محکوم می شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این حالت به نظر نمی‌رسد جرم ثابت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر ثابت بشه توهین محسوب میشه و به جزای نقدی محکوم می شوید مگر از کلمات خد استفاده کرده باشید که 80 ضربه شلاق است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سما بسیار کار غیر اخلاقی و مجرمانه ایی انجام دادید که خلاف ادب هم بوده و قابل شکایت است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام در این حالت به نظر نمی‌رسد جرم ثابت شود

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام و با احترام
گرچه توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک مطابق با ماده 608 قانون مجازات اسلامی جرم میباشد. ولی رفتار ارتکابی شما تحت شرایطی جرم نیست. توصیه میکنم برای دفاع از حقوق خویش یا وکیل اختیار نمائید و یا لایحه دفاعیه تان را وکیل تنظیم نمایند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر اثبات کند مرتکب‌جرم‌ت‌وهین شده اید مجازات آن جزای نقدی است 6تا24میلیون تومان
امکان تعویق و تعلیق وجود دارد