مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی

با سلام برای من ابلاغیه ای اومده برای دفاع از اتهام انتسابی در مشارکت کلاهبرداری چیزی که اصلا من نه در جریان بودم نه ملاقاتی با شاکی داشتم نه پولی برام واریز شده از کارت شاکی حالا شکایت کردن که به وسیله من کلاه برداری انجام شده ومن خودم صدرصد مطمئنم که هیچ خبر و دخالتی دراین قضیه نداشتم شاکی برچه مدرکی از من شکایت کرده وقتی به خودم مطمئنم ممنون میشم کمکم کنید من چه جوری از خودم دفاع کنم چه مدارکی باید ارائه بدم وقتی اصلا من دراین قضیه دخالتی نداشتم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقتی دخالتی نداشتید لازم نیست کاری انجام بدید و شاکی باید ادعای خود را ثابت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بر اساس ادله موجود در پرونده لایحه دفاعیه محکم تنظیم نمایید و در دادسرا دفاع نمایید و اگر شما واقعا هیچ دخالتی در موضوع نداشته باشید تبرئه
خواهید شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید بر اساس ادله موجود در پرونده لایحه دفاعیه محکم تنظیم نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس ادله موجود در پرونده لایحه دفاعیه محکم تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید بر اساس ادله موجود در پرونده لایحه دفاعیه محکم تنظیم نمایید . اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بر اساس مستندات و ادله لایحه دفاعیه محکم توسط وکیل تنظبم کنید و در صورت سوال از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید بر اساس ادله موجود در پرونده لایحه دفاعیه محکم تنظیم نمایید