مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در تلگرام

چند مدت پیش یک شخص به من در یک سایت پی ام داد و با استفاده از آیدی تلگرام من به من پی ام داد و شروع کرد به چت های نامشروع که من هم جواب دادم ، بعد از چند دقیقه کلی فوش ناموس داد و گفت از اطلاعات هستم و فحشا داری رواج میدی و میگیریمت و بعد منو بلاک کرد، آیا مشکلی برای من پیش میاد ؟ من تلگرامم رو پاک کردم گفتم شاید هک بشم.ایا واقعا راست گفته؟ لطفا جواب بدید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تلگرام سرورش تو ایران نیست درصورت دیلیت اکانت تحت شرایطی پلیس فتا قادر به بازیابی است.