مشاوره حقوقی رایگان - طرح مرجع صلاحیت دار در سرقت تحصیل مال مسروقه و سرقت یعنی چه

ممنونم اگه راهنمای کنید من رضایت شاکی دارم ولی رو پرونده هنوز نزاشتم جرم من مشارکت در سرقت از منزل بوده و به 3 سال 3 ماه محکوم شدم تسلیم به رای زدم 6 ماه کم کردن اکنون 1 سال نیم است با قید وثیقه بیرون هستم و 10 روز دیگه ابلاغ شده برای اجرای احکام الان پرونده رفته دیوان عالی برای تعیین صلاحیت مرجع منتظر رای قاضی است الان پرونده با تشکر

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه ب نوع سرقت جنبه عمومی جرم نیز مطرح می باشد. از رضایت شاکی خود استفاده. نمایید تا بتوانید از موارد تخفیفی دیگر نیز بهره مند شوید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت شاکی راجلب کنید تامشمول تخفیف شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت شاکی را بگیرید دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رضایت شاکی را بگیرید دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف بدهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

رضایت شاکی را بگیرید دادگاه میتواند در میزان مجازات تخفیف دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام رضایت شاکی را بگیرید دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف بدهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف بدهد