مشاوره حقوقی رایگان - ثبت امضا الکترونیکی در دادخواست

کلیه وراث نسبت به یک قطعه زمین مسکونی که متعلق به موروث بوده و احدی متصرف و فروش نموده نسبت به شخص متصرف در دادگاه بدوی دادخواست دادیم که بعد از مدت یکسال پس از چند جلسه جدیدا دادگاه اعلام نموده عده ای از وراث که خواهان پرونده هستیم امضای آنها نسبت به دادخواست ثبت نگردیده و دونفر از وراث ثبت و تجدید نظر نیز رای را براثاث 2 نفر صادر نموده و ادعای مابقی را بدلیل ثبت نشدن امضا در دادخواست احتمال رد کردن را بدهد حال میخاهیم بدانیم قصور از وراث ی خواهان ها هست که بعد از گذشت یکسال حال دادگاه بدوی اعلام نموده امضاء عده ای از خوهان ها ثبت نگردیده ی قصور از دفتر دادگاه بدوی است که باید پس از ثبت شدن دادخواست همان موقع باید بررسی میکرد واعلام ثبت امضا میکرد از شما وکلای محترم درخواست نظر را داریم با کمال تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید