مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق پدر فوت شده

سلام و خسته نباشی..بنده خانمی هستم که 58 سال سوم است و بازنشسته علوم پزشکی هستم و الان 10 ساله که پدر فوت شده و ایشون هم حقوق بگیر ذوب اهن بودن میخواستم بدونم بنده که حقوق بازنشستگی میگیرم میتوانم همزمان حقوق پدر فوت شده هم بگیرم با سپاس....

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دریافت همزمان مستمری پدر و حقوق بازنشستگی خود ، امکان ندارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام دریافت همزمان امکان پذیر نیست بهتر است از بازنشستگی خود استفاده کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید هرکدام بیشتر است را انتخاب نمایید