مشاوره حقوقی رایگان - اراضی کشاورزی

در روستای ما و در مجاور املاک کشاورزی زمین هایی وجود دارد که اجدادمان به دلیل وفور آب در آن کشاورزی میکرده و بین خودشان تقسیم بندی هایی نیز داشته اند لیکن الان در حدود 40 یا50 سال است که در این زمین ها کشاورزی نشده اما آثار آن مثل جوی آب و یا قطعه بندی (کرت بندی) وجود دارد آیا در حال حاضر امکان بهره برداری از این زمین ها وجود دارد و آیا وارثان می توانند به سلیقه خود مجددا زمین ها را تقسیم و بهره برداری نمایند و آیا امکان آن وجود دارد که دولت این زمین ها را که زمانی بر روی آن کشاورزی بوده به عنوان اراضی ملی معرفی نماید؟ لازم به ذکر است که این زمین ها در تصرف مالکان قدیمی بوده اما به نظر می رسد بخش های عمده آن فاقد سند ثبتی باشد. ممنون

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . اگر دولت برای این اراضی سند صادر نکرده باشد و سایر داویر نیز نسبت به این اراضی ادعایی نداشته باشند شما می تولنید به عنوان وارث به تصرف خود ادامه دهید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت پیگیری سوابق این گونه زمین ها باید از اداره جهاد کشاورزی موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زمین ها فاقد پلاک ثبتی باشند اصولا جز منابع ملی هستند
و اگر زمین ها جز منابع ملی اعلام بشوند شما میتوانید حسب مورد دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 یا دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی شدن زمینها را به طرفیت اداره منابع طبیعی مطرح نمایید جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق جهاد پیگیری نمایید