مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

سلام
من راننده نیسان که به یک استان دیگه بار برده بودم که هنگام دور زدن از جاده اصلی به فرعی و سر بریدگی ایستاده بودم و هیچ سرعتی نداشتم و جاده بلوار هم نداشته که یک موتور سوار به سمت شاگرد برخورد شدید میکنه و به علت ضربه به سر فوت میشه و راهنما هم زده بودم و بعداز تصادف چون سرعتی هم نداشتم سریع پیاده میشم و آمبولانس و پلیس میاد راهنما همچنان روشن بوده ماشن رو اصلا حرکت ندادم
من هنگام دور زدن اصلا موتورسوار رو ندیدم چون شب بوده وموتورسوار چراغ نداشته و نور ماشین پشتی موتورسوار باعث شده موتور دیده نشه همین طور موتورسوار گواهینامه و کلاه هم نداشته و با توجه به ضربه شدید احتمالا سرعتش هم خیلی زیاد بوده
اما کروکی رو 100 درصد مقصر راننده نیسان گرفتن و گفتن که راه موتورسوار رو بریده در حالی که به اندازه عبور یک ماشین از جاده مانده بود و بعداز تصادف ماشین ها از جلوی نیسان عبور میکردن و در کروکی نوشته شده به علت بی احتیاطی و عدم رعایت قوانین رانندگی و علامت ندادن راننده نیسان وحتی نوشته شده نور خیابان کافی بوده و هیچ چیز درمورد سرعت و چراغ نداشتن موتورسوار نوشته نشده و شکل کروکی طوری کشیده شده که من ماشین رو به اون طرف حرکت دادم و پارک کردم
من به خاطر داغ دیدن اون خانواده اعتراض نزدم
اما الان میگن جدا از دیه از 6 ماه تا 3 سال زندان که معادل با جریمه نقدی 20 میلیون به بالا میشه
با توجه به اینکه ماشین تمام مدارکش کامل بود و نقص فنی هم نداشته و من هیچ سابقه کیفری و تصادفی هم نداشتم و سالهاست راننده پایه یک هستم حدودا چقدر جریمه نقدی برای من زده میشه؟چون من اوضاع مالی مناسبی ندارم و بعداز این اتفاق بدتر هم شده
اگر مبلغ بالا بود میتونم به کروکی اعتراض بزنم؟ و چجوری بی گناهی خودم رو ثابت کنم ؟
اگر کروکی 50 50 بشه جریمه نقدی تقریبا چقدر میشه؟
شخصی به من گفت که فیلم دوربین های اون خیابان رو تهیه کنم آیا تاثیر داره؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. سوال طولانیست. از طریق پنل مشاوره تلفنی در تماس باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در موارد فوت ناشی از بی احتیاطی یا بی مبالاتی راننده ، راننده از
6 ماه تا 3 سال حبس
و پرداخت دیه فوت خواهد داشت که قاضی میتواند مجازات حبس را تبدیل نماید یا تعلیق
نماید