مشاوره حقوقی رایگان - ادم ربایی

با سلام و احترام خدمت اساتید.
مدتیه خانمم تحت تاثیر حرفای خونوادش قرار گرفته و از زندگی طوری فاصله گرفته و هی میگه طلاق. حتی اجازه نمیدن خونوادش ببینمش.اگر روزی بدزدمش و برم شمال. تا بفهمونم بهش که داره اشتباه میکنه. حکمش چیه؟

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
اصولا برای شوهر حکم آدم ربایی نسبت به زوجه صادر نمیشود
به هر حال بهتر است از طرق قانونی نسبت به الزام ایشان به بازگشت به خانه اقدام نمایید
برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .به جای این کار دادخواست الزام به تمکین دهید وبا مشاوره مشکلاتتان را حل نمایید