مشاوره حقوقی رایگان - بازسازی مشاعات

با سلام مالک یکی از چهار واحد در اپارتمانی هستم که ما سه مالک با بازسازی مشاعات راه پله ها و نمی ساختمان موافقیم و فقط یک مالک مخالفت میکند و ساختمان بسیار قدیمی و نیاز به بازسازی دارد
راهنمایی بفرمایید راه حلی وجود دارد؟

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام در صورتی که ساختمان نیاز به تعمیرات اساسی دارد ویکی از مالکین مخالف است بطرفیت وی دعوای الزام به تعمیرات ساختمان مشاعی مطرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تعمیر وهزینه مشاعات بر عهده تمامی مالکین است .هرگاه مالک یا استفاده کننده هزینه‌های مشترک را پرداخت نکند، مدیر ساختمان می‌تواند یک اظهار نامه برای مستنکف ارسال نماید. اگر ظرف ده روز نسبت به پرداخت هزینه‌ها اقدامی صورت نگیرد، مدیر یا هیئت مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل: شوفاژ – تهویه مطبوع – آب گرم – برق – گاز و ... خودداری کنند و درصورتیکه مالک و یا استفاده کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب ننمایند اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهار نامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

در صورتی که ساختمان نیاز به تعمیرات اساسی دارد ویکی از مالکین مخالف است بطرفیت وی دعوای الزام به تعمیرات ساختمان مشاعی مطرح کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات بیشتر و گفت و گو است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید