مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با بازسازی مشاعات

با سلام-ساختمان مسکونی10واحدی-مدیر قصد نوسازی بخشی از مشاعات را دارد که8نفر موافق و2نفر مخالفند به دلیل ضروری نبودن این اقدام.ساختمان16ساله است.آیا مدیر میتواند این هزینه سنگین را تحمیل کند؟برایش اظهار نامه ارسال کردم ولی در فرجه 10روزه جواب نداده.ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این هزینه برای سلامت مشاعات ضروری نباشد نمیتواند شما را مجبور کند

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود باید در جلسه ساختمان مطرح ودر صورتی که رای به اکثریت بود همه باید تمکین کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ضروری نباشد باید همه مالکین رضایت داشته باشند.