مشاوره حقوقی رایگان - عدم رای دادگاه حقوقی و طولانی شدن صدور رای

دادخواست خواهان وخوانده به حل اختلاف رفت به تفاهم نرسیدیم پرونده به دادگاه حقوقی رفته وباید رای صادر می شده ولی نمی دانیم به علت دوباره به حل اختلاف برگشته باید عرض کنم به علت را دور لایحه فرستادم و خبر ندارم یامگ برگشت ره حل اختلاف رفته و رای صادر نشده موضوع دادخواست حق شفعه بوده و خواهان با مدارکی که امان دادخواست گذشته موضوع رد کرده است نمی دانم رای صادر نشده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شما شفاف نیست .حصورا از شعبه پیگیر شوید