مشاوره حقوقی رایگان - اقاله قرارداد شفاهی

درود آیا میتوان معامله ای که شفاهی بوده یعنی قراردادی وجود نداره و شفاهی صحبت شده و معامله انجام شده و وکالتم هم برای پلاک هم سند داده شده ولی هنوز تعویض پلاک و انتقال صورت نگرفته رو با اقاله نامه کتبی دست نویس اقاله کرد ،؟ مثلا یک همچنین متنی : اقاله نامه ، طرفین فروشنده و خریدار مشخصات و مشخصات خودرو ، که در تاریخ..... معامله خودرو فوق الذکر را به صورت شفاهی و با چنین توافقاتی ........ انجام داده اند معامله فوق را با این عقد اقاله ، اقاله مینمایند و خودرو در تاریخ مثلا ..... تحویل مالک و ثمن تحویل خریدار و در تاریخ ..... وکالت در محضر ..... باطل یا به نام مالک قبل انتقال داده میشود و امضا و تاریخ زده بشه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید اقاله قرارداد را به صورت کتبی تنظیم نمایید و مانع قانونی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید قرارداد اقاله تنظیم کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله می توانید قرارداد اقاله تنظیم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید به صورت مکتوب قرارداد اقاله تنظیم نمایید