مشاوره حقوقی رایگان - موتورسیکلت سرقتی که اصلا من اطلاع نداشتم

باسلام بنده از خانواده ای نظامی هستم وخودم هم هفده ساله نظامی هستم وتا به امروز تو هیچ کلانتری نرفته ام دوسال پیش از سایت درج آگهی موتور سیکلتی مزایده اوراقی را خریداری نمودم و قرار شد برگه اوراق هارا تفکیک کند و کپی انرا برابر با اصل کند و به ما بدهد و شماره همراه بنده را گرفت و مبلغی از پول ماند که زمان تحویل برگه به ایشان بدهم وبنده چون بیمه گفتن نمیشه فروختمش نفری که اومد خرید جلو تمام کسبه با تماس با دوستش و110 موتورسیکلت را استعلام گرفت وقتی مطمئن شد موردی ندارد برد وده میلیون در مغازه ما کارت کشید ایشان هم بعد از پنج ماه موتورسیکلت را به فرد دیگری به مبِلغ 15میلیون میفروشد که اون اقا هم چهارماهی سوار میشه بعد با یه موتورسیکلت سرقتی گرفتنش حالا مدعی شده از فرد قبلی یعنی خریدار موتور من گرفته وایشان هم بنده را معرفی کرده چطور ثابت کنم که این اقا از من خرید استعلام گرفت و برد و اینکه چطور به دادیار ثابت کنم که هیچ ادم عاقلی مال سرقتی را تو مغازه خودش و با خط ثابت تلفن همراهش و در محل زندگیش اینکار رو نمیکنه من واقعا ریختم بهم هیچ مدرک و قولنامه ای چون اوراقی بوده از همدیگر نداریم ولی من شاهد دارم چهار نفر که خریدار من موتورسیکلت بنده را استعلام گرفت برد

پاسخ ها :

خرید موتور سیکلت سرقتی بدون اطلاع موتور سیکلت سرقتی