مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت سرقتی بدون اطلاع

سلام خسته نباشید
من سال1398یک موتور مزایده ایی از شخصی خریداری کردم و تا سال 1400دست بنده بود و بعدش تصادف کردم و پای من شکست و موتور مزاییده فروختم به یکی از دوستانم و دوستم 2سال موتور سوار شده .
و بعد کلانتری گرفتش بردن کارشناسی موتور دزدی بوده
شماره انجین رو قبلا کوبنده بودن ولی وقتی من خریداری کردم شماره موتور وشماره شاسی درست بودش بابرگه مزاییده یکی بودش الان بعدا 5سال دزدی درامده و صاحب سند شاکی از ما نیست حکم دادگاه چی میتونه باشه ممنون میشم راهنمایی ایم کنید هنوز از،دادگاه احضاری نیامده 2هفته میشه بدون سند آزاد هستم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک مربوط به برگه مزایده را داشته باشید مشکلی پیش نمیاد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق به توان کرد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

درخواست کارشناس مجدد کنید شاید اشتباه شده باشد