مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مطلق

با سلام
زوجه مهریه و نفقه خود را همزمان مطالبه نموده
زوج 24 سال سن دارد و با زوجه 3 سال است که در عقد هستند ولی هنوز زندگی مشترک را شروع نکرده اند.
زوج در زمان عقد معسر بوده و حتی فاقد شغل ، کارت پایان خدمت و حتی مستثنیات دین بوده که زوجه با همین شرایط حاضر به ازدواج با او گردیده.(میزان مهریه 200سکه است)
15 ماه پس از عقد زوج به تومور مغزی مبتلا میشود و پس از جراحی بسیار ریسکی و شکافتن جمجمه و جراحی تومور و مخچه به مدت چند ماه به تهران اعزام می شود که پس از 30 جلسه پرتو درمانی مغز30 جلسه پرتو درمانی مخچه و 30 جلسه پرنو درمانی نخاع و چند جلسه شیمی درمانی بهبود می یابد اما همچنان زوج دچار عوارض ناشی از درمان است و کمی هم عدم تعادل دارد که مانع انجام کارهای سنگین است و همچنین به دلیل بیماری زمینه ای که دارد و به دلیل بیماری کرونا توسط پزشک معالج از حضور در بیرون از منزل منع شده و هیچ گونه درامد، ملک و املاک ،اتوموبیل و ... ندارد و درحال حاضر مخارج شهریه دانشگاه، اقساط وام ازدواج،اجاره منزل ایشان نیز توسط پدر و برادر ایشان تامین می شود .( زوجه یه صورت پیامکی در فضای مجازی با مرد دیگری در ارتباط بوده که پس از باخبر شدن زوج از تمکین خارج و مهریه و نفقه خود را مطالبه می نماید. زوج اسکرین شاتها را دارد اما به دلیل نبود سرورهای اینستاگرام در ایران و ترس از محکومیت از شکایت خود داری نموده)
حال ایا اعسار مطلق از پرداخت مهریه و نفقه شامل ایشان می گردد؟

پاسخ ها :

علی حمداللهی

جناب آقای علی حمداللهی :

تمام اینهایی که گفتید
مهریه و نفقه زوجه را ساقط نمیکنه
برای مهریه دادخواست اعسار بدین
برای نفقه زوجه هم در صورت عدم تمکین دادخواست الزام به تکمین زوجه رو مطرح کنین
ولی در هر حال ما چیزی بنام اعسار مطلق نداریم
اعسار نسبی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید