مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به طلاق توافقی

سلام. همسرم به خاطر حقوق مادرش از من طلاق توافقی خواسته ومن هم به درخواستش که حقوقی از دولت بگیرد قبول کردم ولی الان میدونم که اشتباه کردم چطور میتوان به این طلاق اعتراض بگذارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در طلاق توافقی از آنجایی که این نوع طلاق با خواست و توافق طرفین (زوج و زوجه) اتفاق می افتد، آن را در دسته طلاق های بائن جای داده اند که این امر به نوعی احترام به توافقات قانونی انجام شده بین دو فرد بالغ نیز محسوب می شود. پس امکان رجوع در طلاق توافقی وجود ندارد و زوجین در صورتی که تمایل به ادامه زندگی مشترک پس از طلاق داشته باشند بایستی عقد نکاح مجدد بین آنها صورت پذیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلاق ثبت شده باشد نمی توانید اعتراض بزنید ولی اگر ثبت نشده باشد می توانید ثبت نکنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه طلاق ثبت شده باشد نمیتوانید اعتراض بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید