مشاوره حقوقی رایگان - جا به جایی تیر فشار قوی

با سلام
بنده یک زمینی دارم که پدرم به نام بنده کرده و ایشان در قید حیات نیستند
در این زمین حدود 40 سال پیش تیر فشار قوی نصب شده
زمین سند داره و سند زمین به نام بنده هست
الان من برای استفاده از زمین درخواست جا به جایی تیر را داشتم که اداره برق گفته هزینه جا به جایی تیر بر عهده خودمان می باشد که هزینه ای بالای 60 میلیون می باشد
آیا بنده میتوانم از اداره برق مبنی بر تصرف اراضی خودم شکایت کنم که یا جا به جایی تیر بر عهده اداره برق باشه یا خسارت زمین رو بپردازن؟
زمین در روستای توابع گیلان می باشد با متراژ 600 متر در منطقه مسکونی واقع شد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید خسارت اخذ کنید