مشاوره حقوقی رایگان - طلاق همسر

با سلام و خسته نباشید بنده آقا هستم و خواستم خانمم رو طلاق بدم از آنجایی که هنوز در دوران عقد هستیم همسرم باکره می‌باشد و تعداد مهریه 313هستش من در زمان طلاق چه مقدار مهریه باید بپردازم با وجود باکره بودن همسرم؟؟؟درضمن بنده شغلی ندارم چگونه قسط بندی می‌کنند؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر باکره وطلاق صورت گیرد نصف مهریه تعلق می گیرد باید تقاضای اعسار دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نصف مهریه تعلق می گیرد باید تقاضای اعسار دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر باکره و طلاق صورت گیرد نصف مهریه تعلق می گیرد باید تقاضای اعسار دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نصف مهریه تعلق می گیرد باید تقاضای اعسار دهید