مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
شوهر در دوران نامزدی کلیه اموال و دارایی خود را برای فرار از پرداخت مهریه و معسر اعلام نمودن خود یکسال قبل از تقاضای مهریه زوجه به نام دیگران انتقال داده است . زوجه در این شرایط که باکره هست و سه سال نامزد هستند چگونه برای مهریه اقدام کند و نفقه را دریافت کند . بهترین روش کدام است ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید تا گفت و گو صپورت گیرد و بهترین راه میشنهاد شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوجه باید در دفتر خدمات قضایی ،
دادخواست مطالبه نفقه را در دادگاه مطرح نماید
و درخواست اجرای مهریه را در اداره ثبت مطرح نماید و در صورت عدم پرداخت نفقه و مهریه ، شما میتوانید درخواست جلب محکوم و ممنوع الخدمات شدن محکوم را نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست خود را ثبت کنید و در صورت عدم پرداخت با شرایطی میتوان حکم جلب او را گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست مطالبه نفقه را در دادگاه مطرح نماید و درخواست اجرای مهریه را در اداره ثبت مطرح نماید .

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

برای مهریه ابتدا باید از طریق اجرتی ثبت اقدام کنید. سپس در صورت نداشتن اموال از طریق دادگاه اقدام به مطالبه مهریه و جلب نمایید. که درنهایت با ادعای اعسار زوج ، اقساط میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نفقه خود را مطالبه کنید و نفقه در هر صورت باید پرداخت بشه و اگر پرداخت نکنه می توانی. به استناد دادخواست طلاق بدهید.
بهتری راه حل طلاق توافقی وقتی قصد زندگی ندارید بهتر با بذل مهریه طلاق بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اجرای ثبت برای مهریه اقدام کنید‌

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهریه خود را از طریق اجرای ثبت به اجرا بگذارید نفقه خود را می توانید دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مهریه خود را ازطریق ثبت مطالبه نمایید
نسبت به نفقه نیز به جهت دارابودن حق حبس می توانید اقدام نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

دادخواست مطالبه نفقه از طریق دادگاه و درخواست مهریه از اجرای ثبت را مطرح نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق اجرائیه ثبت مطالبه شود انتقال قبل از مطالبه فرار از دین نمی باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ، زوجه میتواند از حق حبس خود استفاده نموده و مهریه و نفقه خود را مطالبه نماید ولی با توجه به اینکه زوج اموال خودش را انتقال داده به نظر بهترین روش صلح و توافق طرفین میباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تنها راه اجرای مهریه از طریق اجرائیات ثبت و مطالبه نفقه از دادگاه است