مشاوره حقوقی رایگان - ماشین اس دی تیپ 2خریدم برج 4که رنگ کامل داشت اونا فقط گفتن خط خش داشته

سلام..من برج 4 یک ماشین اس دی تیپ 2خریدم برج 4 امسال آقای فروشنده گفت که فقط خط خش داشته من یک رنگ کردم برای قشنگی ولی ظاهر قضیه که من فکر می‌شود نبود ماشین داخل خیلی افتضاح بود دبیرم تصادفی بود فنی داغون جلوبندی هم خراب من از ندانستن برای اینک ماشین اول من بود وشناختی رو ماشین نداشتم خلاصه ...نقد 55میلیون دادم 10 میلیون دیگه 10 روز بعد دادم و توی تاریخ5/20بایستی 15 تومان میدادم که 12میلون دادم وبرج8/20باید 30تومان بدم که میشه فردا تورو خدا کمکم کنید من ماشین تعمیر کامل کردم 8500..صفحه کلاج 3500وخرج های دیگه که کردم ...الان چیکار باید بکنم
تورخدا کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس طرح دعوا کنید و تفاوت قیمت را مطالبه کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بدوا تامین دلیل دهید و سپس دادخواست مطالبه طلب دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. تامین دلیل بگیرید وبعد دادخواست مطالبه وجه دهید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام بدوا دادخواست تامین دلیل و سپس دادخواست مطالبه تفاوت قیمت دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قبل از تعمیر تامین دلیل میکردید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با تقدیم دادخواست حقوقی تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری اخذ و سپس در صورتی که عیوب خودرو به نحوی باشد که قابل فسخ باشد می توانید فسخ نماید در غیر این صورت می‌توانیم مابه التفاوت خسارت را دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست تامین دلیل بدهید و تقاضای نظر کارشناس کنید و با یک حمع بندی می توانید فسخ کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تامین دلیل دهید و دادخواست مطالبه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما نمی توانید معامله را فسخ نمایید چون شما چک اول را پرداخت کرده اید و این نشانه این است که ، معامله را قبول کرده اید
و بهتر است با توافق موضوع خود را حل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اول تامین دلیل از شورا انجام دهید و بعد بر اساس ان و مصلحت خودتان میتوانید فسخ و یا مطالبه تفاوت قیمت کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بدوا دادخواست تامین دلیل و سپس دادخواست مطالبه تفاوت قیمت دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بدوا تامین دلیل کنید و سپس مطالبه مابه التفاوت قیمت