مشاوره حقوقی رایگان - سند

سلام و خسته نباشی. برادر بزرگم واسه برادر کوچکترم سند گذاشته اومده مرخصی الانم نمیره یه سالی هست. برادر بزرگ من الان فوت کرده. آیا میتونم پول که واسه وثیقه سند خواستن بدم و سند و آزاد کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بله در صورتی ک نخواهید برادرتان رامعرفی کنید تنها راه ان پرداخت وجه و زادی وثیقه می باشد. در غیر اینصورت وثیقه شما ضبط خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .برادر کوچک خودرا باید معرفی نمایند.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
وفق مادهو234 قانون آیین دادرسی کیفری، قرار کفالت یا وثیقه با فوت کفیل یا وثیقه گذار منتفی می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دستور ضبط وثیقه صادر شده باشد و وثیقه ضبط شده باشد نمی توانید . در هر حال از مرجع مربوطه سوال نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی تا قبل از ابلاغ دستور ضبط وثیقه به وثیقه گذار امکان دارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه برادرکوچکتان به موقع مراجعه نکرده و اخطار به برادرتان کرده باشند وشرایط ضبط وثیقه احراز شود که کاری نمی توانید بکنید ولی اگر قبل از مدت مرخصی برادرتان وثیقه گذار فوت کرده بافوت وثیقه گذار قرارکفالت و وثیقه منتفی میشود و باید قاضی مجددا قرارکفالت یاوثیقه صادرکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برادراتان به موقع مراجعه نکرده که وثیقه ضبط میشود ولی اگر هنوز ضبط نشه میتوانید انرا تغییر دهید