مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام
میران دیه 1.شکستگی قسمت تحتانی استخوان درشت نی پای چپ با راهیابی به سطح مفصل به همراه عمل جراحی پیچ و پلاک
2.شکستگی قسمت تحتانی استخوان نازک نی پای چپ بهمراه جراحی پیچ و پلاک
3.پارگی عنصر اتصالی درشت نی و نازک نی پای چپ

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و در اجرای احکام محاسبه می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و توسط اجرای احکام ارزش ریالی آن مشخص خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و توسط اجرای احکام مشخص می شود و اگر درصد ها را دارید بفرمایید حساب شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و توسط اجرای احکام ارزش ریالی آن مشخص خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بعد از تعیین درصد ها توسط پزشکی قانونی قابل محاسبه در اجرای احکام است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درصدهای دیه باید توسط پزشک قانونی در گواهی قید گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و در اجرای احکام محاسبه می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصدهای دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد