مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید نیروهای مسلح

خواهرم درسال 1369 با19 سال و2ماه خدمت در نیروی دریایی بازخرید شدند که هشت سال آن در زمان دفاع مقدس بود وقتی برای ادامه پرداخت بیمه به اداره بیمه نیروهای مسلح مراجعه کردند گفتند سابقه بیمه شما را پرداخت کردیم. در حالیکه ایشان تقاضای دریافت سابقه نکرده بود. مسیولین به ایشان گفتند که در زمان بازخرید شما سابقه بیمه پرداخت میشد حتی اگر متقاضی دریافت سابقه نبودید. آیا میتواند شکایت کند ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایداز طریق صندوق بیمه نیروهای مسلح موضوع را از مقامات مافوق پیگیری نمایید