مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

با سلام. ما پنچ برادر و چهار خواهر هستیم که پدرمان صاحب زمینی بوده که در زمان حیاتش تحت تصرف برادرم بوده و پدرم اجازه ی استفاده از آن زمین را به وی بصورت شفاهی داده و برادرم دور آن را دیوار کشیده و به دروغ ادعا میکند آن زمین را از پدرمان خریده است در صورتی که پدرمان کاغذی به او نداده است اما او برای زمین سند رسمی هم به نام خودش گرفته است که البته همه ما خواهران و برادران بدون اطلاع و از روی جهل زیر استشهادیه محلی او امضا کرده ایم که زمین خریداری وی بوده و ایشان به واسطه ی همان استشهاد اقدام به گرفتن سند کرده اند
حالا برای ابطال آن سند و تقسیم آن زمین چه راهی داریم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با امضاء استشهادیه به نظر دعوای ابطال سند نتیجه ای نخواهد داشت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم وقتی برادر شما توانسته سند رسمی به نام خود اخذ نماید قطعاً یک مبایعه نامه یا وکالت از پدر شما داشته است لذا پیگیری جهت ابطال این سند تاثیری نخواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
با عنایت به توضیحات بنظر پیگیری نتیجه نخواهد داشت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با امضاء استشهادیه به نظر دعوای ابطال سند نتیجه ای نخواهد داشت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این اوصاف به نظر نمی رسد نتیجه به همراه داشته باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با امضا استشهادیه ابطال سند نتیجه ای ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

راهی ندارید شما خود در این اقدام سهیم بودید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اما فرار ازدین نباید باشد و با فوت باطل می شود