مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری شناسنامه بابت شرکت در پیام نور 20 سال پیش

همسرم در جوانی می‌خواسته بره دانشگاه پیام نور ثبت نام کنه ولی دو سال از سنش گذشته بوده ایشان دو سال سنش را در شناسنامه دستکاری می‌کنه با وجود 20 سال که گذشته خود همسرم با پای خودش رفت ثبت احوال گفت همچنین کاری کردم و ثبت احوال به دادگاه ما را معرفی کرد و چند روز پیش ابلاغیه اومد در خونه و احضار کردند منم باهاش رفتم بعد از اینکه بازپرس صحبت کرد قرار بازداشت برای همسرم صادر کرد من با هزار خواهش و التماس و گریه و زاری ضامنش شدم نبرنش زندان ، منشی دادگاه گفت برای احضاریه بعدی باید برید اجرای احکام حکم قطعی آنجا صادر میشه ولی آن موقع برای هر کاری دیره ، با حکم دادگاه و اجرای احکام یا باید بره زندان یا باید 20 میلیون تومان جریمه نقدی پرداخت کنه منم کارم تشریفات مجالس بوده و بخاطر کرونا ویروس یکسال و نیم بیکار بودم و حسابی دستم خالیه نمی‌دونم از کجا تهیه کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر 20 سال پیش نسبت به تخدیش ودستکاری شناسنامه نموده است مشمول مرور زمان تعقیب خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون همسرتون خودش اعلام جرم کرده تخفیف داده میشه و جریمه نقدی هم تقسیط میشه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به اینکه ایشان اعلام جرم کرده تخفیف داده میشود و جریمه نقدی تقسیط میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشمول مرور زمان شده و قابل مجازات نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مشمول مرور زمان شده و قابل مجازات نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات شما فقط جزا نقدی خواهد بود و بعد از قطعیت حکم ، ظرف یک ماه از ابلاغ اجراییه ، باید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا جزا نقدی قسطی بشود