مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استرداد سفته از کارفرما

با سلام‌ و‌قت بخیر
بنده مدت 7 ماه در یک شرکت خصوصی مشغول به کاربودم و تا اخر سال قرارداد داشتم ، اما چون شرایط همکاری نبود استعفا رو مکتوب به کارفرما دادم و کارفرما گفت نیاز نیست که یک ماه همکاری داشته باشید و کارها‌ مربوطه رو تحویل بده و قطع همکاری کن ، من هم کارها رو تحویل دادم و قطع همکاری کردم .‌اما بعد از گذشت 1 ماه که برای تسویه حساب رفتم کارفرما گفت بدلیل اینکه یک ماه صبر نکردید . تسویه شما انجام نمیشه
بابت حقوق و مطالبات به اداره کار شکایت کردم و که وقت رسیدگی صادرشده ، اما کارفرما در شروع همکاری 20 میلیون سفته از من گرفت که هر چه من اصرار کردم که در سفته حسن انجام کار نوشته شود گفتن که سفته سفید باشد .و مشخصات خود و مبلغ رو نوشتم و بقیه موارد سفید گذاشته شد . فقط من تونستم یه کپی از سفته بگریم از کارفرما با امضا مسئول مالی بابت رسید سفته . و درضمن کارفرما هم نسخه قرارداد رو هم به بنده تحویل نداده .‌اما بیمه من رو در این مدت کامل رد کرده ، بابت استرداد سفته بنده با مذاکره و مسالمت آمیز خواستم از کارفرما بگیرم که قبول نکردن ، برای همین اظهار نامه ای برای کارفرما ارسال کردم که کار فرما پاسخ ندادند . حال سوال من این است ایا من میتوان به صورت همزمان از کارفرما هم شکایت کیفری خیانت در امانت بابت تحویل ندادن سفته و شکایت حقوقی بابت استرداد سفته کنم ؟
یا فقط شکایت حقوقی و دادخواست استرداد سفته بدهم کافیه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر کارشما پایان یافته شما حقوقی دادخواست استرداد دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید