مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام کمتر از یک ماه در شکتی مشغول بکار شدم و به دلیل شرایط بد کاری ادامه همکاری ندادم .50 میلیون سفته برای حسن انجام کار دادم سفته هارو برنمیگردونن . روشونم قید نشده حسن انجام کار و شماره سفته را برنداشتم . چجوری میتونم پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا اظهرنامه ارسال نمایید سپس دادخواست استرداد لاشه چک دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست استرداد لاشه سفته به علت امانی بودن را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست استرداد لاشه سفته به علت امانی بودن را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست استرداد لاشه سفته به علت امانی بودن را مطرح نمایید