مشاوره حقوقی رایگان - کارگرم و بدبخت

سلام. من برای کار در شرکتی مبلغ 30 میلیون سفته گرفتن به یه سری دلایل نتونستم برم سر کار تمام وسایل رو سالم و کامل پس دادم گفتن 2 ماه بعد سفته ها رو تحویل میدیم حالا 2 ماه تموم شده زنگ به انبار میزنیم میگه فرستادیم شرکت. شرکت زنگ میزنم میگه به همون که دادی از همونم تحویل بگیر میخواستم بدونم میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا ازطریق اظهارنامه رسمی استرداد سفته را در خواست و در صورت عدم استرداد دادخواست مربوطه را تقدیم نمایید