مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن سفته

با سلام
بنده به مدت 3 ماه در شرکت پخش مواد شوینده اقدام به کار کرده ام و مبلغ70میلیون سفته بابت حسن کار به رییس شرکت داده ام الان 2 ماه است که از شرکت خارج شده ام و حق حسابم را گرفته ام اما تمیتوانم سفته هایم را بگیرم رییس شرکت میگوید ما انبار گردانی میکنیم سالانه در آخر سال من وقتی که انبار گردانی کردم میتوانم سفته های تو را بدهم من هم میگوییم چرا باید تا اخر سال هرچی دزدی شد از انبار باید به عهده من باشه که بابت آن کسورات پرداخت بکنم آن هم قبول نمیکند الان من باید به کجا شکایت بکنم که بتوانم سفته هایم را باطل یا پس بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست استرداد سفته علیه وی طرح نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اظهارنامه رسمی استرداد سفته ها را مطالبه نمایید در صورت عدم استرداد لاجرم باید دادخواست استرداد سفته علیه شرکت وکارفرمایی مطرح گردد در صورت نیاز به توضیحات بیشتر از پنل تلفنی استفاده نمایید