مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت مامایی طرحی

سلام روزتون خوش من از سال 98 طرحی هستم ( رشته مامایی ) در مرکز بهداشت و شرایط ایثارگری رو دارم .. چند روزه دیگه طرحم‌ داره تموم میشه و‌ تمدید طرح فعلا انجام نمیشه ، اصلا تبدیل وضعیت شامل رشته من میشه،؟؟؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر فعلا شامل شما نمیشه ولی سعی کنین طرح رو تمدید کنین احتمالا تا اخر سال طرحی در این خصوص بیاد بابت نیروهای طرحی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیروهای طرحی پزشکی و پیراپزشکی نیز مشمول آن خواهند بود در صورتی که طرح شما تمدید شده باشد و قرارداد تمام وقت با مرکز پزشکی داشته باشید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه به آیین نامه کاری خود از طریق سازمان مربوطه پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر پدر شما حداقل 6 ماه در مناطق جنگی و جبهه به صورت اختیاری بوده باشد تبدیل وضعیت شامل شما میشود به شرطی که قرارداد شما تمدید بشود
و درصورت عدم موافقت محل کار شما ، شما باید در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پدر شما حداقل 6 ماه در مناطق جنگی و جبهه به صورت داوطلبانه باشد تبدیل وضعیت شامل میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیروهای طرحی پزشکی و پیراپزشکی نیز مشمول آن خواهند بود در صورتی که طرح شما تمدید شده